> 10 mil.

> 10 mil.

Përdorues
> 32 mil.

> 32 mil.

Reklama të
shfaqura
> 100

> 100

Mediume
në rrjet
Porosit fushatë dhe kreativitet
Porosit fushatë

Lajmet më të reja

Arkivi i lajmeve
Mobile advertising conference Zagreb

Ekspertët evropianë për mobile reklamim në MADconf 2015

28.10.2015.
Bota e industrisë mobile vazhdimisht po ndryshon. Pikërisht vitin e kaluar, në MAD konferencën e parë në Zagreb folëm për...
CA_MK_News_Large1

ClickAttack ka hyrë në tregun shqiptar

04.02.2015.
Ne jemi shumë krenar për të njoftuar se ClickAttack po vazhdon zgjerimin e tij në të gjithë rajonin. Shqipëria tani...
CA_news_309x192_BebaIme

Intervistë me Bebaime, portali më i ri në rrjetin tonë.

25.12.2014.
Bebaime tani është pjesë e rrjetit ClickAttack. Në një intervistë të shkurtër me ta i zbulojmë faktet më të rëndësishme...

Doni aplikacion për smartphone shpejt dhe me çmim të volitshëm?

Na kontaktoni
 • Prodaja_aplikacija
  Shitje

  Aplikacioni për shitje mund të përdoret për çfarëdo lloj biznesi: nga shitja e automjeteve, loje të ndryshme shitoresh, shtëpi botuese,...

 • TV_aplikacija1
  TV

  Përforconi  lidhjen me shikuesit tuaj! Të marrin më shumë informata për programin. Të shijojnë përmbajtjen. Të personalizojnë strukturën e aplikacionit....

 • 02_Splash1
  Media

  Media aplikacioni është i thjeshtë për përdorim si për përdoruesit ashtu edhe për pronarin duke i mundësuar atij kontroll mbi...

Rreth nesh

Mëso për trendet mobile në rajon

ClickAttack është rrjet lider në rajon për mobile
reklamime, i cili i bashkon në një vend reklamuesit,
agjencitë, mobile mediat dhe zhvilluesit e aplikacioneve.

Përveç kësaj, ClickAttack ofron edhe
zhvillim të mobile solucioneve, aplikacioneve
për smartphone, mobile portaleve, mobile
landing faqe, lojra dhe mobile baner.

Selia e ClickAttack gjendet në Zvicër, ndërsa punon
edhe në Kroaci, Slloveni, Hungari, Sërbi, Bosnjë dhe
Hercegovinë, Maqedoni, Rumani dhe Nigeri.

Partnerë mediatik në Shqipëri, Maqedoni dhe Kosovë