Detaje te fushatave

Erste tekući račun

CTR 0.39%

Reklamues:
Mediacom

Kohezgjatja e fushates
14. Janar 2015. - 31. Janar 2015.

Format i banerit:
King Size, 300x150

Qellimi i fushates:

Erste Bank ka promovuar sherbimin llogarise aktuale me nje sherbim pagesash inovativ nepermjet nje lexuesi pa kontakt. Baneri te drejton nje nje faqe ku klientet mund te hapin llogari. Ne kemi perdorur baner King Size dhe targetimi I fushates ka qene ne te gjithe tregun Kroat.

Merrni fushaten tuaj tani

Deshironi nje fushate te ngjashme?

Ju pelqen cfare shikoni dhe ju doni dicka kaq te mire per Marken tuaj, produkt ose sherbim por unike dhe ndryshe nga fushatat e tjera? Na kontaktoni dhe le te arrijme objektivat e marketingut tuaj sebashku.

Qendro ne kontakt

Njihu me klientet tane te kenaqur

Kontakt

ClickAttack
Blv. Zogu I, Str. Maliq Muco
Tirana, Albania
Email: info.al@clickattack.com

Meso me shume