Detaje te fushatave

Black'n'Easy AMSTERDAM TRIP

CTR 14.50%

Agjensia:
Media House

Kohezgjatja e fushates
27. Maj 2016. - 25. Qershor 2016.

Format i banerit:
Fullscreen Image, 320x480

Qellimi i fushates:

Ne menyre per te terhequr nje audience te re dhe per te arritur angazhim sa me te larte, Grand Kafe perfshiu reklamimin mobil si pjese e reklamimit dixhital mix ne Maqedoni. Fushata kreative dhe kopja promocionale u dizenjuan per baner ne ekran te plote.

Merrni fushaten tuaj tani

Deshironi nje fushate te ngjashme?

Ju pelqen cfare shikoni dhe ju doni dicka kaq te mire per Marken tuaj, produkt ose sherbim por unike dhe ndryshe nga fushatat e tjera? Na kontaktoni dhe le te arrijme objektivat e marketingut tuaj sebashku.

Qendro ne kontakt

Njihu me klientet tane te kenaqur

Kontakt

ClickAttack
Blv. Zogu I, Str. Maliq Muco
Tirana, Albania
Email: info.al@clickattack.com

Meso me shume