Detaje te fushatave

SUPER WEEK

CTR 16.23%

Agjensia:
Gingernet

Kohezgjatja e fushates
1. Korrik 2014. - 10. Korrik 2014.

Format i banerit:
Fullscreen Image, 320x480

Qellimi i fushates:

Fushata e Telekom Kroaci promovonte mundesine per te transferuar numrin tek operatori HT. Perdoruesit qe u synuan ishin te bazuar ne operatorin celular

Merrni fushaten tuaj tani

Deshironi nje fushate te ngjashme?

Ju pelqen cfare shikoni dhe ju doni dicka kaq te mire per Marken tuaj, produkt ose sherbim por unike dhe ndryshe nga fushatat e tjera? Na kontaktoni dhe le te arrijme objektivat e marketingut tuaj sebashku.

Qendro ne kontakt

Njihu me klientet tane te kenaqur

Kontakt

ClickAttack
Blv. Zogu I, Str. Maliq Muco
Tirana, Albania
Email: info.al@clickattack.com

Meso me shume