Detaje te fushatave

THE INTERNATIONAL CARNIVAL IN BUDVA

CTR 0.46%

Reklamues:
Bordi Turistik ne Budva

Kohezgjatja e fushates
22. Prill 2015. - 30. Prill 2015.

Format i banerit:
King Size, 300x150

Qellimi i fushates:

Prej 1-3 Maj 2016 u zhvilluan karnavalet nderkombetare ne Budva me moto : “Pa dashuri, nuk do te kishte bote”. Per promovimin e eventit Bordi i Turisteve ne Budva shfrytezoi avantazhin e nje targetimi shume te madh mobil dhe u synua audienca ne Kroaci dhe Serbi.

Merrni fushaten tuaj tani

Deshironi nje fushate te ngjashme?

Ju pelqen cfare shikoni dhe ju doni dicka kaq te mire per Marken tuaj, produkt ose sherbim por unike dhe ndryshe nga fushatat e tjera? Na kontaktoni dhe le te arrijme objektivat e marketingut tuaj sebashku.

Qendro ne kontakt

Njihu me klientet tane te kenaqur

Kontakt

ClickAttack
Blv. Zogu I, Str. Maliq Muco
Tirana, Albania
Email: info.al@clickattack.com

Meso me shume