Detaje te fushatave

Juhe Weather

CTR 19.93%

Reklamues:
Podravka

Kohezgjatja e fushates
24. Nëntor 2015. - 9. Dhjetor 2015.

Format i banerit:
Fullscreen Interactive, 320x480

Qellimi i fushates:

Ne bashkepunim me Podravka ne beme nje fushate mobile ku perdorem targetim inteligjent. Per marken e tyre Podravka Soups krijuan nje fushate mobile e cila perzgjidhte parashikimin e motit per te perzgjedhur cilin baner te shfaqte. Sebashku me kete targetim inteligjent, ne perdorem targetim sipas vendodhjes gjeografike dhe synuam vetem perdorues ne zonat e deshiruara ne kete fushate.

Merrni fushaten tuaj tani

Deshironi nje fushate te ngjashme?

Ju pelqen cfare shikoni dhe ju doni dicka kaq te mire per Marken tuaj, produkt ose sherbim por unike dhe ndryshe nga fushatat e tjera? Na kontaktoni dhe le te arrijme objektivat e marketingut tuaj sebashku.

Qendro ne kontakt

Njihu me klientet tane te kenaqur

Kontakt

ClickAttack
Blv. Zogu I, Str. Maliq Muco
Tirana, Albania
Email: info.al@clickattack.com

Meso me shume