Detaje te fushatave

SUN

CTR 13.23%

Kohezgjatja e fushates
1. Korrik 2015. - 31. Korrik 2015.

Format i banerit:
Fullscreen Image, 320x480

Qellimi i fushates:

L’Erbolario mori avantazhin e periudhes se pushimeve verore per te promovuar zbritjet e tyre verore. Kur konsumatoret blene 2 ose 3 nga produkti i linjes SUN, ata perfitonin nje produkt te madhesise se udhetimit nga linja Accordo Arancio i Camelia. Baneri informon klientet per promocionin veror dhe dhe i mundesoi atyre te shkarkojne katalogun e L’Erbolario ne telefonat e tyre. Ne perdorem nje baner ne ekran te plote me nje GIF te animuar, dhe fushata kishte si synim te gjithe zonen e Kroacise.

Merrni fushaten tuaj tani

Deshironi nje fushate te ngjashme?

Ju pelqen cfare shikoni dhe ju doni dicka kaq te mire per Marken tuaj, produkt ose sherbim por unike dhe ndryshe nga fushatat e tjera? Na kontaktoni dhe le te arrijme objektivat e marketingut tuaj sebashku.

Qendro ne kontakt

Njihu me klientet tane te kenaqur

Kontakt

ClickAttack
Blv. Zogu I, Str. Maliq Muco
Tirana, Albania
Email: info.al@clickattack.com

Meso me shume