Detaje te fushatave

LINO APPLICATION

CTR 13.78%

Reklamues:
Podravka

Kohezgjatja e fushates
10. Mars 2014. - 20. Prill 2014.

Format i banerit:
Fullscreen Image, 320x480

Qellimi i fushates:

Fushata mobile promovonte aplikacionin mobil te  Podravka Lino. Duke klikuar ne baner, perdoruesit mobil dergoheshin tek dyqani I app ku mund te shkarkonin falas aplikacionin. Targetimi u bazua  eksklusivisht tek perdoruesit Abdroid dhe iOS ne zonen e Kroacise. U perdor baner interaktiv ne ekran te plote.

Merrni fushaten tuaj tani

Deshironi nje fushate te ngjashme?

Ju pelqen cfare shikoni dhe ju doni dicka kaq te mire per Marken tuaj, produkt ose sherbim por unike dhe ndryshe nga fushatat e tjera? Na kontaktoni dhe le te arrijme objektivat e marketingut tuaj sebashku.

Qendro ne kontakt

Njihu me klientet tane te kenaqur

Kontakt

ClickAttack
Blv. Zogu I, Str. Maliq Muco
Tirana, Albania
Email: info.al@clickattack.com

Meso me shume