Detaje te fushatave

NIVEA IN SHOWER

CTR 0.42%

Agjensia:
Omnicom Media

Kohezgjatja e fushates
1. Gusht 2013. - 24. Gusht 2013.

Format i banerit:
Standard, 300x50; 320x50

Qellimi i fushates:

Fushata promovuese për Nivea , locion trupi per dush. Eshte perdorur kombinimi i një baneri standard dhe baneri ne ekran të plotë.

Merrni fushaten tuaj tani

Deshironi nje fushate te ngjashme?

Ju pelqen cfare shikoni dhe ju doni dicka kaq te mire per Marken tuaj, produkt ose sherbim por unike dhe ndryshe nga fushatat e tjera? Na kontaktoni dhe le te arrijme objektivat e marketingut tuaj sebashku.

Qendro ne kontakt

Njihu me klientet tane te kenaqur

Kontakt

ClickAttack
Blv. Zogu I, Str. Maliq Muco
Tirana, Albania
Email: info.al@clickattack.com

Meso me shume