Detaje te fushatave

OŽUJSKO THERMO

CTR 0.17%

Agjensia:
Omnia Media Group

Kohezgjatja e fushates
30. Prill 2015. - 25. Maj 2015.

Format i banerit:
Standard, 300x50; 320x50

Qellimi i fushates:

Kur afisha behet blu, eshte temperatura optimale per ju, eshte ligji i Zuja qe inicjoi fushaten e prezantimit tek fansat e birres nje afishe te re termo-sensitive. Afisha funksionon me principet e teknologjise COLD EDGE, kristal termokromatik i cili reflekton driten. Ky funksion ndryshon gjyren e afishes kur eshte ftohur sa duhet.

Fushata ka patur nje sukses te madh ne kanalet dixhitale gjithashtu. Nje theks i vecante u vendos tek perdoruesit mobil nga rrjeti i ClickAttack te cilet mund te mesonin nga ky inovacion ne web faqen e Zuja`s.

Merrni fushaten tuaj tani

Deshironi nje fushate te ngjashme?

Ju pelqen cfare shikoni dhe ju doni dicka kaq te mire per Marken tuaj, produkt ose sherbim por unike dhe ndryshe nga fushatat e tjera? Na kontaktoni dhe le te arrijme objektivat e marketingut tuaj sebashku.

Qendro ne kontakt

Njihu me klientet tane te kenaqur

Kontakt

ClickAttack
Blv. Zogu I, Str. Maliq Muco
Tirana, Albania
Email: info.al@clickattack.com

Meso me shume