Detaje te fushatave

PODRAVKA TEMELJCI

CTR 0.20%

Agjensia:
Unex Media

Kohezgjatja e fushates
10. Prill 2014. - 5. Qershor 2014.

Format i banerit:
Standard, 300x50; 320x50

Qellimi i fushates:

Fushata ne  mobil e Podravka-së paraqiti një brez të ri të supave. Fushata në shënjestëroi përdoruesit e mobil në territorin Kroat. Fushata përbëhej nga dy formate banerash: standarde dhe video ne ekran te plote.

Merrni fushaten tuaj tani

Deshironi nje fushate te ngjashme?

Ju pelqen cfare shikoni dhe ju doni dicka kaq te mire per Marken tuaj, produkt ose sherbim por unike dhe ndryshe nga fushatat e tjera? Na kontaktoni dhe le te arrijme objektivat e marketingut tuaj sebashku.

Qendro ne kontakt

Njihu me klientet tane te kenaqur

Kontakt

ClickAttack
Blv. Zogu I, Str. Maliq Muco
Tirana, Albania
Email: info.al@clickattack.com

Meso me shume