Detaje te fushatave

Podravka

CTR 18.23%

Reklamues:
Podravka

Kohezgjatja e fushates
17. Shkurt 2015. - 28. Shkurt 2015.

Format i banerit:
Fullscreen Interactive, 320x480

Qellimi i fushates:

Nuk ka menyre me te mire per ti prezantuar klienteve nje produkt se sa ne fushata mobile. Podrevka perdori reklamimin nga rrjeti I ClickAttack per te prezantuar shije te reja te supave kremoze. Ata perdoren nje baner me imazh ne ekran te plote I cili te drejtonte tek faqja mobile e Podravka ku perdoruesit mobil Kroat mund te gjenin me shume per keto supa kremoze te pasura vegjetale.

Merrni fushaten tuaj tani

Deshironi nje fushate te ngjashme?

Ju pelqen cfare shikoni dhe ju doni dicka kaq te mire per Marken tuaj, produkt ose sherbim por unike dhe ndryshe nga fushatat e tjera? Na kontaktoni dhe le te arrijme objektivat e marketingut tuaj sebashku.

Qendro ne kontakt

Njihu me klientet tane te kenaqur

Kontakt

ClickAttack
Blv. Zogu I, Str. Maliq Muco
Tirana, Albania
Email: info.al@clickattack.com

Meso me shume