Detaje te fushatave

AYGO

CTR 17.15%

Kohezgjatja e fushates
1. Shtator 2014. - 30. Shtator 2014.

Format i banerit:
Fullscreen Image, 320x480

Qellimi i fushates:

Toyota promovoi modelin e ri te makines Aygo nepermjet fushates mobile ne te gjithe tregun Kroat, pavaresisht nga operatori celular, rajonit apo te platformes mobile. U perdor nje baner ne ekran te plote.

 

Merrni fushaten tuaj tani

Deshironi nje fushate te ngjashme?

Ju pelqen cfare shikoni dhe ju doni dicka kaq te mire per Marken tuaj, produkt ose sherbim por unike dhe ndryshe nga fushatat e tjera? Na kontaktoni dhe le te arrijme objektivat e marketingut tuaj sebashku.

Qendro ne kontakt

Njihu me klientet tane te kenaqur

Kontakt

ClickAttack
Blv. Zogu I, Str. Maliq Muco
Tirana, Albania
Email: info.al@clickattack.com

Meso me shume