Mobile hapsirat reklamuese në Maqedoni në rritje

Reklamuesit në Maqedoni  tani mund të arrijnë audiencë më të madhe se kur më parë përmes rrjetit tonë për mobile reklamime. Rrjeti më i madh i mediave  të shtypit – Media Print Makedonija (MPM) është anëtari më i ri i familjes ClickAttack dhe rrjetit për mobile reklamime.

Ky lajm do të thotë që reklamuesit do të fitojnë mundësi edhe më të mëdha për targetim dhe zgjidhje, duke pasur parasysh që MPM do t’i përfshijë Android dhe iPhone aplikacionet në tre nga gazetat ditore me tirazh më të madh – Dnevnik, Utrinski Vesnik dhe Vest në rrjet.

ClickAttack rrjeti për mobile reklamime në Maqedoni tashmë përfshin pjesën më të madhe të  mediumeve më të njohura Alsat-m, Sitel, Kurir, Press24, Vecer, Plusinfo, MIA, MKD.mk, Netpress, A1on, Hajdpark, Hitportal.

Rregjistrohu ne Newsletter tone.

Qendro I perditesuar me te trendet e fundit te reklamimit online.

Ju gjithashtu mund te pelqeni

200+ Partnere Mediatike

Kontakt

ClickAttack
Blv. Zogu I, Str. Maliq Muco
Tirana, Albania
Email: info.al@clickattack.com

Meso me shume