Telegraf.mk aplikacioni u bë pjesë e rrjetit ClickAttack

Këtë javë bashkuam dy aplikacione të reja në hapsirën tonë për reklamim mobil në Maqedoni: aplikacionet Telegraf Android dhe Telegraf iOS .

Telegraf është ndër 50 web – faqet më të vizituara në Maqedoni e cila transmeton lajme dhe artikuj interesantë me qasje inovative gazetareske. Siç na tregojnë ato vetë: redaktimi i tyre vepron në  kohë, jo në hapsirë dhe përshtatet sipas shprehive të lexuesve të tyre.

 

Rregjistrohu ne Newsletter tone.

Qendro I perditesuar me te trendet e fundit te reklamimit online.

Ju gjithashtu mund te pelqeni

200+ Partnere Mediatike

Kontakt

ClickAttack
Blv. Zogu I, Str. Maliq Muco
Tirana, Albania
Email: info.al@clickattack.com

Meso me shume