Tocka.com.mk dhe ClickAttack bashkojnë forcat.

Një nga portalet më të njohura dhe resurseve online për risi nga show biznesi, Tocka.com.mk u bashkua me rrjetin Maqedon për reklamim – ClickAttack.

Kjo na mundëson që të sigurojmë dhe të ofrojmë mundësi edhe më të mëdha për targetim në tregun Maqedonas.

Nëse dëshironi të bashkangjiteni në rrjetin tonë apo të implementoni nje fushatë të suksesshme me reklamim mobil, na kontaktoni!

 

Rregjistrohu ne Newsletter tone.

Qendro I perditesuar me te trendet e fundit te reklamimit online.

Ju gjithashtu mund te pelqeni

200+ Partnere Mediatike

Kontakt

ClickAttack
Blv. Zogu I, Str. Maliq Muco
Tirana, Albania
Email: info.al@clickattack.com

Meso me shume