Agjencite

ClickAttack - Partneri juaj perfekt per fushatat mobile!

Nuk eshte e nevojshme te permendim statistika dhe te dhena qe tregojne rendesine e pranise se Makres dhe reklamimit ne pajisjet mobile. Ju jeni ne boten e marketingut dhe jeni te vetedijshem per shifrat. Reklamimi mobil do te vazhdoje vetm duke thyer rekordet e veta.

Mbetet tju bejme vetem nje pyetje : A keni gjetur nje partner te besueshem per implementimin e fushatave ne mobil? Nese jeni duke kerkuar dike te permiresuar fushaten tuaj egzistuese ose per te krijuar nje fushate krejtesisht te re, ju lutemi na kontaktoni.

Pervoja e fituar nga realizimi me sukses I nje numri te fushatave te marketingut ne mobile ne partneritet me mbi 50 agjensi eshte arsye e mjaftueshme per te na dhene nje mundesi. Ne nuk do tju zhgenjejme.

Perse te zgjidhni ClickAttack?

  • Rritje te audiences
  • Mbeshtetje lokale ne 7 vende te rajonit
  • Ofrim te nje zgjidhje te plote
  • Kohe e fituar dhe burime te ndara
  • Pershtatje te nevojave tuaja dhe te perdoruesit

ic_narrowly@2xNe jemi te specializuar. Tregu i reklamave mobile ne rajon eshte ende i papergatitur per te gjitha sfidat qe po perballet, dhe vetem nje numer i vogel i agjensive jane te dedikuar vetem per kete. Ne ClickAttack, preokupimi yne kryesor eshte gjithcka ne mobile.

ic_full_support@2xMbeshtetje e plote. Ju mungojne idete per ti paraqitur klientit? Ne kemi shume. Mungesa e pevojes tuaj ne reklamimin mobil eshte nje sfide per ne per tju siguruar mbeshtetje dhe njohuri per nje zbatim te sukseshem te fushates tuaj mobile. 

ic_precise_targeting@2xTargetim i Avancuar. Kombinimi i mjetetve, i te dhenave dhe magjise tone te marketingut do tju ndihmoje te arrini saktesisht ata perdorues qe klienti juaj deshiron. Targetim te tyre sipas gjinise, kohes dhe vendit, interesave te tyre, vendodhjes gjeografike ose te markes se tyre te telefonit dhe sistemit te tyre operativ.

ic_creative@2xKreativitet dhe Inovacion. Ne ndjekim pulsin global ne reklama dhe formatin mobil te Ad dhe I zbatojme ato per te inkurajuar nderveprimin e perdoruesit me fushaten tuaj. Nxisni perdoruesit tuaj me opsione te banerave si gervishtje, shkundje, rreshkitje dhe shume te tjera!

ic_optimization@2xOptimizim. Ekipi yne do te optimizoje fushaten tuaj per te gjitha kanalet e perzgjedhura per efikasitet maksimal te burimeve te investuara dhe per te arritur rezultatet e deshiruara per te gjithe.

Le te behemi partnere!

Sepse duke punuar me nje partner do te thote te ardhura, kursim I kohes dhe nervave per agjensine.

Na kontaktoni!

Njihu me klientet tane te kenaqur

Kontakt

ClickAttack
Blv. Zogu I, Str. Maliq Muco
Tirana, Albania
Email: info.al@clickattack.com

Meso me shume