Mediat

E ardhmja e reklamave është tashmë këtu

Eshte parashikuar se koha mesatare qe njerzit do te perdorin telefonat mobil do te arrije ne 3 ore e 18 minuta ne vitin 2017. Kjo eshte nje dritare 187 minuteshe per mundesine e komunikimit direkt me klientet. A nuk duhet te perfitoni nga kjo? Gjithashtu duhet konsideruar fakti qe me shume se 50% e vizitave te faqeve web e kane origjinen nga telefonat smart, dhe matematika eshte e qarte. Pajisja mobile eshte kanali qe do te tejkaloje cdo kanal tjeter.

Tranzicioni ne boten mobile eshte me i lehte kur ju e dini ce cfare duhet te beni. Nese jeni te pregatitur apo jo per te hyre ne boten e mobile, ClickAttack eshte ketu per tju ndihmuar. A jeni te pranishem ne boten e medias? A deshironi te ndiqni trendet, por nuk jeni te sigurte se si? Apo e keni nje zgjidhje mobile por nuk jeni duke fituar para? Ne ju sugjerojme te vazhdoni te lexoni.

Me shume se 100 aplikacione per media te krijuara dhe partnere te kenaqur deshmojne qe ne jemi te besueshem. Shihni vete se sa kreative dhe me pervoje ekipi yne eshte ne kete fushe : Google Play dhe iTunes.

Cfare ClickAttack ju ofron?

ic_mobile_portal@2xPortal Mobil. Ne perputhje me idete tuaja, per nje cast ju do te jeni online ne boten mobile. Ekipi yne kreativ do te jete portali juaj per te pershtatur kerkesat e mobile dhe ta optimizoje plotesisht ate per pervojen me te mire te perdoruesit. 

ic_mobile_portal@2xAplikacione Mobile. Zhvillimi I aplikacioneve mobile eshte trendi me I fundit ne tregun mediatik. Ne fakt nje perdorues mesatar harxhon rreth 89% te kohes se perdorimit te telefonit smart duke lexuar tema informative ne aplikacione. Ekipi yne i programuesve do tju dorezoje nje plikacion me nje sere funksionesh te avancuara i cili eshte pershtatur me identitetin tuaj vizual.

Apo deshironi te beheni pjese e rrjetit tone? Kontrolloni cfare kemi ne ne kete rast:

ic_integration@2xIntegrim I Shpejte. Zgjidhjet qe ne ofrojme mund te pershtaten ne specifikimet tuaja shume shpejt dhe te dorezohen menjehere. Integrimi eshte I shpejte dhe I lehte, nuk nevojitet kod I komplikuar integrimi dhe ekspertet tane jane ketu per tju ofruar te gjithe mbeshtetjen qe ju nevojitet.

ic_diversity@2xFormate Ad te ndryshme. Integrimi ne rrjetin tone ju jep nje shumellojshmeri formatesh per te zgjedhur. Banera standart, king size apo full screen te cilat mund te jene statike dhe dinamike (HTML5) dhe gjithashtu mund te permbajne video ose opsione interaktive, shkundje ose gervishtje. 

ic_attention@2xKreative qe terheq vemendjen. Anetaret e ekipit tone krijues do te projektoje nje nderfaqe ose mesazh I cili do te angazhoje perdoruesit dhe do te shkaktoje nje reagim pozitiv. Nese ju tashme keni nje ide ne lidhje me ate qe doni te realizoni por ju duhet ndihme, ne jemi te gatshem per tju ndihmuar.

Perse te zgjidhni Clickattack?

  • Rritje te vizitoreve ne portalin tuaj fale zhvillimit te aplikacionit
  • Mundesi perfitimi nga trafiku ne faqen tuaj web.
  • Perfitim shtese nepermjet reklamave ne faqen tuaj web.
  • Rritje te bazes se klienteve

Le te bashkepunojme!

Nese deshironi te rezervoni nje vend ne katapultin e drejtuar ne boten mobile, na kontaktoni sa me shpejt, sepse jemi duke u shkeputur shpejte.

Na kontaktoni!

Njihu me klientet tane te kenaqur

Kontakt

ClickAttack
Blv. Zogu I, Str. Maliq Muco
Tirana, Albania
Email: info.al@clickattack.com

Meso me shume