Reklamuesit

Ideja juaj, realizimi yne!

A jeni ju ne 70% te kompanive qe kane te integruara strategji te mobile marketing? Nes jo, ju jeni ne vendin e duhur. Na lejoni tju keshillojme se cfare te beni dhe perse duhet ta beni kete. Pervec faktit se 80% e perdoruesve te internetit zoterojne nje telefon smart, ju do te intrigoheni edhe me shume per te mesuar se ne kete grup te perdoruesve te telefonave smart, shkalla e rregjistruar e konvertimit eshte mesatarisht 64% me e larte ne krahasim me perdoruesit e desktop. Ne mund tju tregojme se si perfitoni nga kjo.

Ne mund tju japim me shume te dhena te cilat tregojne se sa e rendesishme eshte qe Marka juaj te jete e pranishme ne boten mobile, por ne nuk do tju lodhim me ilustrime. Te qenit te pranishem ne boten mobile dhe krijimi I fushatave mobile te dedikuara nuk eshte me nje opsion, sepse ketu gjendet audienca e synuar prej jush per me shume se 3 ore ne dite.

Eshte fakt se tregu rajonal nuk eshte ende gati per kerkesat e reklamimit ne celular, por ky eshte nje trend ne ndryshim dhe agjensite mobile-only jane nje faktor i madh ne kete ndryshim. Si nje agjensi e cila merret vetem me mobile ne jemi gjithmone nje hap perpara, dhe pervoja e fituar nga me shume se 600 fushata te realizuara, ekipi yne i afte, njohurite e pacmuara deshmojne per ekspertizen tone.

Cfare mundet ClickAttack te ofroje per ju?

  • arritje te gjere klientesh dhe kursim te burimeve
  • Kursim te kohes dhe burimeve
  • Pergjigje te nevojave te klienteve tuaj
  • Mbeshtetje lokale ne te 7 vendet e rajonit
  • Ofrim te Ad te targetuar
  • Dizajn kreativ dhe formate te reja banerash
  • Optimizim fushate

ic_precise_targeting@2xTargetim i Avancuar. Kombinimi i mjetetve, i te dhenave dhe magjise tone te marketingut do tju ndihmoje te arrini saktesisht ata perdorues qe klienti juaj deshiron. Targetim te tyre sipas gjinise, kohes dhe vendit, interesave te tyre, vendodhjes gjeografike ose te markes se tyre te telefonit dhe sistemit te tyre operativ.

ic_full_support@2xMbeshtetje e plote. Mungesa e pevojes tuaj ne reklamimin mobil eshte nje sfide per ne per tju siguruar mbeshtetje dhe njohuri per nje zbatim te sukseshem te fushates tuaj mobile. 

ic_optimization@2xOptimizim. Ekipi yne do te optimizoje fushaten tuaj per te gjitha kanalet e perzgjedhura per efikasitet maksimal te burimeve te investuara dhe per te arritur rezultatet e deshiruara per te gjithe.

ic_creative@2xKreativitet dhe Inovacion. Ne ndjekim pulsin global ne reklama dhe formatin mobil te Ad dhe i zbatojme ato per te inkurajuar nderveprimin e perdoruesit me fushaten tuaj. Nxisni perdoruesit tuaj me opsione te banerave si gervishtje, shkundje, rreshkitje dhe shume te tjera!

ic_mobile_portal@2x1 klikim larg. Nese keni vendosur te filloni vet zbatimin e fushates , ju do te perballeni me limitime te ndryshme si , numri I portaleve qe mund te perfshihen per shkak te buxhetit te limituar. Ekipi I ClickAttack do tju ndihmoje per te shmangur keto pengesa me ane te rrjetit tone te gjere te portaleve dhe te publikuesve!

Le te behemi partnere!

Nese ju deshironi qe idete tuaja te shkelqejne me shkelqim kreativ dhe mobil profesional na kontaktoni - ekipi i clickAttack po ju pret.

Na kontaktoni

Njihu me klientet tane te kenaqur

Kontakt

ClickAttack
Blv. Zogu I, Str. Maliq Muco
Tirana, Albania
Email: info.al@clickattack.com

Meso me shume