Raporti I ClickAttack per Q2 2016

Shkarko raportin ClickAttack Q2

Raporti me i detajuar per gjendjen e reklamave mobile ne rajonin e Europes Juglindore eshte tani ne dispozicion.
Ai sherben per te informuar Markat, agjensite e marketingut, mediat, zhvilluesit mobile dhe pale te tjera te ngjashme me tendencat aktuale te mobile dhe sjelljen e perdorueseve mobil.
Konsiderojini keto te dhena te vlefshme qe gjenden ne raport kur te ndertoni strategjine dhe fushaten tuaj mobile.
Duke shkarkuar raportin ju do te rregjistroheni ne newsletterin e ClicAttack.