Reklamimi Mobil

Reklama juaj eshte gjithnje ne duart e duhura me Mobile Advertising.

A e dini se 80% e përdoruesve të internetit aksesohen ne te duke përdorur një smartphone?
Potenciali i reklamave ne celular është diskutuar forte gjatë viteve të fundit, dhe numri i reklamuesve të cilët e kuptojnë rëndësinë e telefonise se lëvizshme si kanalin kryesor per reklamim është në rritje çdo ditë.

Sidomos ditet e sotme ku perdoruesit mobile jane te bombarduar vazhdimisht me mesazhe marketingu ne te gjtha pajisjet e tyre, e vetmja menyre per te arritur rezultate eshte tju ofrojme atyre ate per te cilen ata jane realisht te interesuar.
Kjo eshte pikerisht perparesia e reklamimit mobile! Krijon oferta per nje target audience specifike duke perdorur komunikim te personalizuar dhe algoritma te avancuara targetimi.

Ashtu si 300 kliente te kenaqur te cilet I kemi ndihmuar me shume fushata, edhe ju mund te optimoizoni buxhetin tuaj te reklamimit me nje kreativitet mobile joshes dhe (re) targetim preciz per te arritur rezultate vizive!

ic_long_range@2xShtrirje e Gjere. Lista jone e gjere e produkteve perfshin me shume se 15 milion vizitore unike ne 7 shtete dhe me shume se 200 publikues per rezultate reklamuese cutting-edge.

ic_creative@2xEye-catching dizajn. Ne nuk besojme ne permbajtje te ricikluar. Sipas nevojave te klientit, ekipi jone kreative do te krijoje nje zgjidhje vizuale shume terheqese.

ic_campaign_mng@2xMenaxhim Fushate. Teknologjia jone e avancuar e menaxhuar nga ekspertet me te mire do te optimizoje cdo fushate per rezultate maksimale.

ic_advanced_advert@2xReklamim I Avancuar. Arrini qellimet qe ju caktoni per fushaten me ritargetim inteligjent, me qasje mobile-first si dhe listen tone te gjere te vizitoreve dhe publikuesve.

ic_precise_targeting@2xTargetim preciz. Kombinimi I eksperiences, mjeteve dhe rezultatet e te dhenave per te arritur perdoruesit e targetuar ne menyre sa me te sakte. Parametrat e targetimit te te mundshem perfshin gjinine, interesa specifike, llojin e smartphone & IOS etj.

ic_user_in_campaign@2xPerfshirja e perdoruesve. Ne ndjekim ne kohe reale trendet e reklamimit boteror, si formatet e mobile Ad te cilat nxisin nderveprimin e perdoruesit me fushaten tuaj. Ne ofrojme scratch (gervishtje), shake (dridhje), banera swipe (rreshkitje) and scroll (zvarritje). Beni zgjedhjen tuaj.

ic_customer_care@2xPergjegjesia jone. Skuadra jone a Menaxhereve te Llogarive vazhdimisht monitoron nevojat e klienteve tane, komunikon me ta dhe ju dergon raporte.

ic_mobile_first@2xPlatforma Mobile-First. Ne krijojme fushata per marka dhe agjensi duke u bazuar ne zakonet dhe prirjet e perdoruesve mobile per tu siguruar qe fushata juaj do te kete nje shtrirje te gjere, CTR te larte e cila do te sjelle orientime te reja dhe fitime te medha.

Le te punojme sebashku

Eshte parashikuar se reklamat ne celular dhe te tejkalojne reklamat ne desktop ne 2017. Mund statistikat dhe behu pjese e revolucionit te reklamimit mobil, sot!

Na kontaktoni

Njihu me klientet tane te kenaqur

Kontakt

ClickAttack
Blv. Zogu I, Str. Maliq Muco
Tirana, Albania
Email: info.al@clickattack.com

Meso me shume