Reklamimi ne Desktop

Hyni ne boten e Reklamimit Online me Desktop Advertising

Numri i perdoruesve te Internetit shume shpejt do te tejkaloje 3.5 miliard- kjo eshte 50% e popullsise globale! Nese kjo nuk eshte arsye e mjaftueshme per te rritur perpjekjet tuaja per marketing online, atehete merrni ne konsiderate : numri I perdoruesve te Facebook eshte rritur ne 1.55 miliard dhe kerkimet ne Google kane arritur ne 2.9 miliard ne dite. Hej perse nuk keni kontaktuar akoma me ne?

Nderkohe qe reklamimi mobile e ka perforcuar veten si opsioni me i mire per te vendosur mesazhe promocionale te menjehereshme, pavaresisht te gjitha risive qe jane zhvilluar nga industria e reklamimit ne dekaden e kaluar, reklamimi ne desktop ka arritur te ruaj terrenin e tij si platforme e shperndarjes se fushatave te marketingut. Dhe eshte ketu per te qendruar!

Nga eksperienca e perfituar duke punuar ne shume fushata te implementuara suksesshem dhe me me shume se 15 milion perdorues unike ne 7 shtete na jep ne njohurite dhe ekspertizen per tju ndihmuar ju te arrini rezultate te rendesishme me nje buxhet te percaktuar.

ic_unique@2xUnik. Qellimi kryesor I marketingut eshte ta shkepuse veten nga konkurenca dhe te jete inovativ. Cdo fushate e vetme eshte nje sfide e re per te kryer punen tone me te mire deri me tani dhe per te dale me ide qe ende askush nuk I ka menduar.

ic_diversity@2xShumëllojshmëri formatesh. Ne ofrojmë një përzgjedhje të madhe të formateve ad, në mënyrë per të formësuar mesazhin tuaj në mënyrën më të përshtatshme të komunikimit me grupin e synuar prej jush.

ic_precise_targeting@2x

Targetim i sakte. Me teknologjine tone te avancuar ne mund te arrijme audiencen e synuar qe ju nevojitet. Zgjidhni nese ju deshironi te synoni audience sipas kohes dhe vendit, vendodhje gjeografike, profesionin e tyre, mosha ose parametra te tjera.

ic_screen_size@2xShfrytezo madhesine e ekranit. Merrni perparesine e avantazhit me te rendesishem te reklamimit ne desktop – madhesine e hapsires perpara syve te perdoruesve. Ekipi yne krijues mund te ktheje mesazhet tuaja te marketingut ne dizenjo fantastike te destinuara posacerisht per desktop.

ic_estore@2xE-Commerce. Ne kontekstin e shitjeve online, shkembimi nga desktop eshte 2-3 here me I larte se ne smartphone. Ekipi yne e perdor kete avantazh dhe e sjell produktin ose sherbimin tuaj me afer klikimit te perdoruesit.

ic_technology@2xSuperioritet Teknik. Pervec permbajtjes se cilesise, ju keni nevoje per teknologji premium e cila do te plotesoje kerkesat e kerkuar. Ne do te optimizojme fushaten tuaj per tju dhene nje perfitimin maksimal.

ic_up_to_date@2xQendro i Perditesuar. Ekipi yne i Menaxhereve te Llogarive do te sigurohet per tju perditesuar ne cdo kohe gjate fushates, dhe qe ju do te merrni raporte te detajuara per rezultatet e arritura.

ic_goals@2xVeprim dhe jo fjale. Ne do te perpiqemi shume fort per tju ndihmuar ne arritjen maksimale te shtrirjes, marrjen e klienteve te rinj dhe rritje per perfitimeve.

Le te punojme sebashku

Mos humbisni momentet tuaja te cmuara online. ClickAttack ka gjithcka ju nevojitet per te filluar menjehere reklamimin tuaj online ne nje vend. Hyni ne boten e marketingut efektiv me ne.

Na kontaktoni

Njihu me klientet tane te kenaqur

Kontakt

ClickAttack
Blv. Zogu I, Str. Maliq Muco
Tirana, Albania
Email: info.al@clickattack.com

Meso me shume