Sherbime Kreative

Zgjidhje kreative për sfidat tuaja reklamuese.

Ju keni krijuar nje produkt revolucionar. Ju e dini saktesisht se kujt deshironi tja ofroni dhe ne fund vendosni per ta reklamuar ne celuar. A e vereni lidhjen qe mungon? E vetmja gje e cila qendron midis jush dhe rezultatit qe ju deshironi te arrini eshte nje dizajn atraktiv. Lejoni ekipin kreativ te ClickAttack te kujdeset per kete gje, per ju.

Ne do te mendojme te krijojme nje dizajn kreativ i cili flet gjuhen e audiences se synuar prej jush dhe te terheqe vemendjen e tyre. Duke folur per vemendjen, a e dini se reklamat tona shenojne nje norme konvertimi 25.19% dhe norme bashkeveprimi prej 60.95%?

Qe prej fillimit te procesit kreativ deri tek rezultatet, ju jeni te mbuluar prej nesh. Lexoni ne liste dhe shiheni vete perse cdo Brand qe e merr seriozisht biznesin e reklamimit ka nevoje per sherbime kreative.

ic_idea@2xIde. Ekipi yne perbehet nga njerez krijues te cilet pelqejne sfida te reja dhe te pazakonta, dhe frymezimi nuk mungon kurre. Na kontaktoni dhe le te fillojme krijimin e fushatave te paharrueshme.

ic_concept@2xKoncept. Ju keni nje ide te perafert per ate qe ju deshironi te arrini, por nuk e dini nga te filloni? Cdo fushate e madhe fillon me nje koncept cilesor.

ic_mobile_banners@2xBanera Mobil. Ne nuk ofrojme banera per desktop te pershtatur per telefona mobile, por banera te dedikuar mobil te cilet vendosin ne perdorim funksionalitetet mobile.

ic_interactive_banners@2xBanera Interaktive. Prekje, Gervishtje, Shkundje – perfito nga avantazhet e efekteve speciale qe te ofrojne banerat interaktive HTML5 dhe rich-media dhe funksionalitete qe vetem mobile te mundeson.

ic_where_to_go@2xPost-click-path? Ne nuk largohemi pasi perdoruesi klikon dhe shkon ne landing page. Mos lejoni qe fushata te paoptimizuara te largojne bleresit potencial.

ic_atractive@2xDizajn Terheqes. Dizajnerat te cilet jane pjese e ekipit tone kreativ do te dizenojne pamje vizuale te cilat do te angazhojne perdoruesit dhe do te provokojne nje reagim pozitiv.

ic_technology@2xTeknologji Moderne. Dizenjot tona jane me shume se sa nje pikture e bukur. Duke perdorur teknologji te perparuar, ne mund te pershtasim vizualisht fushaten me aktivitete dhe reagimet e audiences se synuar per te dhene preformancen me te mire.

Procesi yne Krijues

img_02-V1.0

Nga ideja kreative tek koncepti i perfunduar, permes pergatitjes dhe ne fund tek zhvillimi krijues dhe dorezimi i produktit. Ekipi yne vizionar do te pergatise nje krijim I cili do te ndeze interesin e audiences se synuar.

Le te bashkepunojme!

Nese keni nevoje per nje fushate reklamuese mobile ose nje aplikacion mobil, na tregoni rastin tuaj te biznesit, shpresat dhe aspiratat tuaja, dhe na lejoni ne tju ndihmojme per ti arritur ato.

Na kontaktoni

Njihu me klientet tane te kenaqur

Kontakt

ClickAttack
Blv. Zogu I, Str. Maliq Muco
Tirana, Albania
Email: info.al@clickattack.com

Meso me shume